Ved at handle på VIFT.dk accepterer du nedenstående retningslinjer/betingelser for køb. Retningslinjerne bliver løbende opdateret, så vi anbefaler, at du holder dig opdateret herom.

Om forholdet mellem køber af videohilsen og VIFT.dk

Køb af videohilsner 

Gennem VIFT-platformen kan du købe videohilsner fra forskellige talenter. Du kan foretage en booking på en videohilsen fra et talent. Talentet har 7 dage til at fuldføre eller afvise din booking. Når din booking er fuldført af talentet, vil videohilsnen blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet, og beløbet vil blive trukket fra din konto.

Opfylder talentet ikke din booking inden for 7 dage, vil bookingen blive annulleret.

VIFT.dks rolle som formidler

VIFT.dk formidler udelukkende salg af videohilsner mellem køberen og det ansvarlige talent.

Da enhver videohilsen købt via VIFT.dk er fremstillet specielt efter køberens anvisninger, er her tale om et bestillingskøb, hvorfor den normale fortrydelsesret ikke gælder.

Betaling

VIFT.dk modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når din videohilsen er optaget og udsendt, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

VIFT.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af udefrakommende.

VIFT.dks egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop, da varen er af sådan art, der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.

Reklamationsretten gælder, såfremt der er fejl i den leverede videohilsen.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til DIGITYPES IVS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to hverdage som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Rettigheder af videohilsner købt på VIFT.dk

Ved levering af videohilsen købt på VIFT.dk, får du en ikke-eksklusiv licens til at se, bruge, give videoen videre/i gave eller uploade videoen i alle sammenhænge. Du må ikke videresælge den købte videohilsen.

Med mindre du ved køb af videoen markerede den som “Ikke offentlig video”, må VIFT.dk bruge den i alle sammenhænge til promovering.

Forbehold

VIFT.dk samt de enkelte talenter, forbeholder sig retten til at annullere enhver ordre. Annulleres en ordre, vil du modtage besked via den email, der blev angivet ved bestilling.


Om forholdet mellem talenter/producent af videohilsen og VIFT.dk

Salg af videohilsner

Når der på din talentprofil foretages en booking, modtager du via e-mail besked herom og har herefter 7 dage til at optage og indsende den bookede videohilsen. Når du har uploadet den fuldførte videohilsen, sørger VIFT.dk for at den bliver leveret til køberen.

Har du efter 7 dage ikke fuldført bookingen, vil den blive annulleret og køber vil modtage besked herom.

Når du sælger videohilsner via VIFT.dk, sker det som en ekstern leverandør.

Afregning

Du modtager 70% af beløbet for de videohilsner, du sælger, med mindre du i din profil angiver, at du vil donere dele af beløbet eller hele beløbet til velgørenhed. Du bestemmer selv prisen for dine videohilsner, der er dog en minimumspris på 300kr.

Vi laver en månedlig bankoverførsel til dig for dine indtægter af de solgte videohilsner til den bankkonto, du angiver til os. VIFT.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser i udbetaling foretaget af eventuelle tredjepart eller banker.

Du er selv ansvarlig for at indeberette indtjening via VIFT.dk til relevante myndigheder, f.eks. SKAT.

Ansvar for indhold i videohilsner

Som talent på VIFT.dk accepterer du, at de videohilsner, du optager og indsender ikke overtræder nogle love, eller inkluderer stødende indhold.

Politisk og religiøst indhold

Politisk og religiøst indhold må ikke optræde i videoannoncer. Alle skal trygt kunne benytte VIFT.dk. Vi accepterer derfor ikke videohilsner med religiøst eller politisk indhold.

Personlige oplysninger

Som talent på VIFT.dk indvilger du i, at VIFT.dk indsamler, overfører, lagrer og bruger de personlige oplysninger, du oplyser, i det omfang det er nødvendigt at kunne oprette og opdatere din konto samt udbetale din del af salget. Alle personlige oplysninger opbevares sikkert, og du kan til enhver tid bede om at få disse slettet.

Videohilsner uploadet til VIFT.dk

Når du uploader videohilsner til VIFT.dk, giver du tilladelse til, at disse kan bruges, opbevares, postes på andre online platforme af både køber og VIFT.dk. Derudover giver du tilladelse til, at VIFT.dk kan bruge hele eller dele af videohilsner uploadet af dig til markedsføring af platformen.

Billed- og videomateriale

Du bekræfter, at det billed- og videomateriale, du deler med VIFT, er noget du har rettighederne til eller har fået opretshavers tilladelse til at bruge det. Vi anmoder ved onboarding om, at du som minimum bidrager med et billede, vi kan bruge til din VIFT-profil og til at promovere dig på sociale medier.

Ændringer eller rettelser

Vi kan opdatere disse vilkår til enhver tid, således opdateringerne træder i kraft næste gang, du benytter VIFT.dk. Opdateres eller ændres vilkårene, vil du modtage information herom via den mailadresse, der er tilknyttet din konto.